• Låt dig inspireras!

  Här kan du hitta inspirerande bilder och smarta tips och idéer om våra produktområden.

 • Pax_Limbo_parkoppling.jpg

   

  Momento II - unik timer med möjlighet till appstyrning

  Med Pax Momento II är din handdukstork i drift endast när du har behov av den. På så sätt minskar du enkelt dina elkostnader utan att behöva dra ner på vardagslyxen. Med Momento II följer mängder av smarta funktioner som gör att du kan spara energi, förbättra ditt inomhusklimat och förenkla din vardag.


  LÄS MER

 • Pax_Cello.jpg

   

  Ett brett utbud av kombinerade handdukstorkar

  Pax har ett brett sortiment av kombinerade handdukstorkar för alla olika stilar. Våra kombitorkar fylls med vatten vid installation och värms antingen med Pax elpatron med den unika Momento II™ timern och/eller genom att kopplas på ett befintligt vattenburet radiatorsystem (ej VVS) via en radiatorventil. Om du monterar både en elpatron och en radiatorventil kan du använda din handdukstork även när värmesystemet är avstängt. Då hålls kondens och fukt borta även under varma sommardagar.

  LÄS MER

 • Calima.jpg

   

  Pax Calima - innovation i varenda detalj!

  Pax Calima® är en multifunktionell fläkt som är klar att använda direkt efter elanslutning. I sitt standardutförande arbetar Calima helautomatiskt på både fukt och ljus i tre hastighetslägen. Vill du ha fler funktioner och användningsområden så ladda ner appen Pax Wireless. Med hjälp av den kan fläkten programmeras även för värmeförflyttning, kalenderfunktion, boostläge, konstantflöde och vädringsfunktion och mycket mer.

  LÄS MER

 • Pax_Eos_Inspo.jpg

   

  Ventilation med värmeåtervinning

  Pax Eos ventilerar effektivt ut gammal luft ur bostaden samtidigt som den tar in ny, frisk luft utifrån. Dessutom tar Eos till vara på värmeenergi i frånluften och återanvänder den till att värma upp den svala, inkommande utomhusluften. Resultatet blir både minskad energikostnad och ett bättre inneklimat. Bra för både dig, plånboken och miljön!

  LÄS MER