Pax handdukstork Limbo, lättplacerad på liten yta

Pax handdukstork Limbo passar med sin slimmade och stilrena design lika bra i hemmets övriga rum som i badrummet.

Lättplacerad på liten yta
Limbo är en elektrisk handdukstork som endast mäter 5x140 centimeter vilket gör den mycket lättplacerad. Välj mellan vit, krom eller vår svarta nyhet. 

x1000w-Miljöbild_Limbo_samtliga.jpg

Vem har sagt att handdukstorken bara hör hemma i badrummet när den kan fylla en precis lika viktig funktion i hemmets alla rum?

Med sin slimmade och stilrena design passar Limbo lika bra vart du än väljer att ha den. Perfekt i hallen vid regniga dagar att hänga dina blöta eller fuktiga kläder på. En tork i köket hindrar effektivt kökshandduken från tillväxten av svamp och bakterier, vilket gör att handduken hålls fräsch längre. Det är bra för både miljön och plånboken.

– Det är en skön vardagslyx att sätta på sig en härligt varm morgonrock när du vaknar på morgonen, säger Monica Törnqvist, Produkt- och marknadschef på Pax AB.

Självklart passar handdukstorken perfekt även i badrummet till dina blöta handdukar. Förutom den sköna känslan av att alltid ha tillgång till en varm och skön handduk efter duschen bidrar handdukstorken till att luftombytet förbättras i rummet, vilket minskar risken för fuktskador och bidrar till en bättre inomhusmiljö.

Utrustad med Momento II™ timerfunktion
Samtliga Limbo handdukstorkar är utrustade med Pax smarta timer Momento II.

Upptäck Pax Limbo