Vardagslyx i vinterkylan med Pax elektriska handdukstorkar

Vinterkylan och mörkret är här, vad är då skönare än en lång varm dusch eller ett bad? Att efter det svepa in sig i en varm badrock, det är vad vi kallar vardagslyx.

Med en handdukstork i ditt badrum kan du verkligen förhöja känslan av lyx; upptäck Pax sortiment av elektriska handdukstorkar. Alla våra elektriska handdukstorkar värms upp via en energisnål dubbelisolerad värmekabel.

En handdukstork för varje stil
Vi tycker att en handdukstork är en självklar och snygg inredningsdetalj i alla badrum. Därför finns våra elektriska torkar i flera utföranden, för att matcha just din stil. Upptäck tillexempel stilrena Jazz-i som kombinerar blankt och matt stål vilket gör handdukstorken än mer sober.

- Hos oss är design och funktion lika viktiga. Din handdukstork ska inte bara hålla dina handdukar torra och din badrock varm, den ska även förhöja intrycket av ditt badrum, Säger Monica Törnqvist, Produkt- och marknadschef på Pax AB.

Full kontroll med Momento II™
Med Pax unika timer Momento II™ är din handdukstork endast i drift när du behöver den, på så sätt kan du enkelt minska dina elkostnader. Många av våra elektriska handdukstorkar säljs utrustade med Monemto II™. Momento II™ har flera smarta funktioner och du väljer själv om du vill styra den manuellt eller ladda ner appen Pax wireless för trådlös styrning via mobilen. 

Handdukstorken - inte bara till för badrummet
Pax torkar passar bra i hemmets alla rum. Varför inte installera en klädtork i hallen? På så sätt hålls dina ytterkläder varma och torra efter kalla vinterdagar utomhus. En tork i köket att hänga kökshandduken på hindrar effektivt tillväxten av svamp och bakterier samt håller handduken fräsch längre.

Pax Jazz-i är svensktillverkade hos oss i Hälleforsnäs, Södermanland.

Upptäck Pax Jazz-i