Nyhet! Modern klassiker till ditt badrum

Pax presenterar nu stolt våra populära handdukstorkar Salsa och Samba i stilrent mattsvart utförande. En modern klassiker som passar de flesta badrumsstilar.

Klassisk design med attityd 
Salsa och Samba är tillverkade i rostfritt stål med en mattsvart finish, de lätt böjda rören ger en mjuk och behaglig känsla. 

- Båda modellerna passar dig som vill ha en handdukstork med klassisk design. Den mattsvarta färgen ger torken attityd och ett modernt intryck, säger Monica Törnqvist, Produkt- och marknadschef på Pax AB. 

Tack vare det tåliga materialet håller Salsa och Samba hög kvalitet och har en lång livslängd. 

Spara el med vår timerfunktion 
Salsa och Samba svart är utrustade med timer som har funktionerna: engångstimer 1-12 timmar eller repeterbar timer 1-12 timmar. Med en timer på din handdukstork är den bara igång när du behöver den. Det är ett enkelt sätt att spara både el och pengar, samtidigt som du får en perfekt varm badrock efter din dusch. 

Pax_pressmeddelande_jan2021_salsa_samba_svart2.jpgSalsa
En stilren stegmodell med 6 stycken armar som ger dig plats för flera handdukar. Salsa är 540 mm bred och 700 mm hög.

Salsa svart finns i två modeller, högerhängd- eller vänsterhängd timer. Välj det som passar ditt badrum bäst.

Samba
En lättplacerad och tidlös handdukstork med 5 stycken armar. Samba är 450 mm bred och 700 mm hög.

Även Samba svart finns i modellerna högerhängd- eller vänsterhängd timer. På så sätt behöver du inte kompromissa när det gäller placering av din handdukstork i badrummet.

Både Salsa och Samba är det perfekta valet för dig som vill ha en handdukstork som håller över tid, både i kvalitet och design. Samtidigt ger det mattsvarta utförandet en personlig touch till ditt badrum.

Upptäck Salsa och Samba i svart