Pax unika badrumsfläkt bidrar till livsviktig forskning

Under november har du som besöker en Elektroskandia butik möjlighet att buda hem en unik Pax Calima badrumsfläkt och samtidigt bidra till kampen mot prostatacancer. Badrumsfläkten kommer att tillverkas i en limiterad upplaga i Mustaschkampens karaktäristiska blå färg.

Tillsammans med återförsäljaren Elektroskandia lanserar Pax en insamling till Prostatacancerfondens Mustaschkampen. Över hela landet, från norr till söder kommer blå fläktar att placeras ut i Elektroskandias butiker. Där har butikens besökare möjlighet att bidra till kampen mot prostatacancer genom att lägga ett bud på fläkten. Den som lägger högst bud vinner fläkten och alla intäkter går oavkortat till Prostatacancerfonden. Fläktarna kommer vara numrerade, alltså är varje fläkt helt unik.

-    Att delta i Mustaschkampen är viktigt för oss. Genom att tillverka en unik fläkt kan vi bidra till en god sak via insamlingen till Prostatacancerfonden, det känns riktigt bra, berättar Anders Nilsson, Försäljningschef på Pax.

Mustaschkampen
Mustaschkampen är Prostatacancerförbundets årligen återkommande kampanj till förmån för forskning, utveckling och utbildning relaterad till Sveriges vanligaste cancerform; prostatacancer. Ett viktigt mål är att skapa uppmärksamhet och sprida kunskap om sjukdomen. Mustaschkampen pågår varje höst och har sin absoluta kulmen under november.

Pax Calima - Innovation i varenda detalj
Badrumsfläkten som auktioneras ut i kampanjen är av modellen Pax Calima. Pax Calima är en multifunktionell fläkt som är klar att användas direkt efter elanslutning. I sitt standardutförande arbetar Calima helautomatiskt på både fukt och ljus, i tre hastighetslägen. Fler funktioner finns tillgängliga via appen Pax Wireless. 

Pax – Nytänkande varje dag sedan 1945
Pax är ett svenskt varumärke som etablerades 1945. I Hälleforsnäs, Södermanland designar, producerar och monterar Pax sina produkter.

Sortimentet omfattar en full bredd av värme- och ventilationsprodukter som alla bidrar till en hållbar, modern och hälsosam miljö i hemmet. 
Grundidén i produktutvecklingen har alltid varit att skapa produkter med både design och funktion i åtanke.

 

Kampanjen pågår under november. Mer information hittar du i din Elektroskandia butik, på pax.se, elektroskandia.se samt prostatacancerforbundet.se
Pax är en del av en stark varumärkesportfölj som tillhör Volution Sweden AB.