Bidra till livsviktig forskning - buda hem en unik badrumsfläkt

Under november har du möjlighet att buda hem en unik badrumsfläkt och samtidigt bidra till kampen mot prostatacancer. En limiterad upplaga Mustaschkampenblå Pax Calima har tillverkats och auktioneras ut. Alla intäkter går oavkortat till Prostatacancerfonden.

Buda via Tradera

Vi har tre unika fläktar på Tradera. Var med och buda och bidra till livsviktig forskning. Följ någon av länkarna nedan och var med i kampen mot prostatacancer.
Fläkt 1 
Fläkt 2
Fläkt 3 

Buda via Elektroskandia

Över hela landet, från norr till söder kommer blå fläktar att placeras ut i Elektroskandias butiker. Där har du som besöker butiken möjlighet att bidra till kampen genom att lägga ett bud på fläkten. Alla intäkter går oavkortat till Prostatacancerfonden. Fläktarna kommer vara numrerade, alltså är fläkten du budar på helt unik.

Toppslider_Pax_Mustasch_1920x600.jpg

Mustaschkampen

Mustaschkampen är Prostatacancerförbundets årligen återkommande kampanj till förmån för forskning, utveckling och utbildning relaterad till Sveriges vanligaste cancerform; prostatacancer. Ett viktigt mål är att skapa uppmärksamhet och sprida kunskap om sjukdomen. Mustaschkampen pågår varje höst och har sin absoluta kulmen under november.

Pax Calima - Innovation i varenda detalj

Badrumsfläkten som auktioneras ut i kampanjen är av modellen Pax Calima. Pax Calima är en multifunktionell fläkt som är klar att användas direkt efter elanslutning. I sitt standardutförande arbetar Calima helautomatiskt på både fukt och ljus, i tre hastighetslägen. Fler funktioner finns tillgängliga via appen Pax Wireless. Med hjälp av den kan fläkten programmeras även för värmeförflyttning, kalenderfunktion, boostläge, vädringsfunktion och mycket mer.