Pax är ett företag som aldrig står still. Har vi ingen tjänst ute just för tillfället är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan till hr@pax.seVolution Group Nordic söker driven säljare med regionansvar för Stockholm/Mälardalen

Volution Group Nordic ingår i Volution-koncernen som är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i England. Gruppen består av ett flertal företag som främst arbetar inom ventilation. I den nordiska divisionen återfinns kända varumärken så som Fresh, Pax, Klimatfabriken och Reton. Huvudkontoret är beläget i Växjö. Vi är inne i en expansiv fas och vi vill fortsätta att växa genom förvärv av nya verksamheter samt genom organisk tillväxt i våra befintliga verksamheter. 

Ta chansen att bli en del av ett stimulerande säljteam i ett företag som befinner sig i ett starkt expansionsskede.

Arbetsuppgifter

I din roll som säljare utvecklar och fördjupar du affärsrelationen med butikerna och kunderna i din region. Du hjälper till exempel butikerna att sälja våra produkter genom att säkerställa rätt exponering samt genom produktutbildningar och demonstrationer. Genom kontinuerliga butiksbesök och säljfrämjande insatser stärker och bygger du företagets varumärken inom både ”Gör-det-själv” och ”Proffs/Installatör”-segmentet. Du ansvarar själv för planering och genomförande av aktiviteter inom ditt ansvarsområde och region. Mässor och event är en stor del av våra varumärkesbyggande aktiviteter.

Kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning mot butik/grossist, gärna inom byggmaterial. I en organisation som drivs av ständig förbättring är det viktigt att du har ett starkt eget driv och är en tävlingsmänniska som motiveras av utmaningar och att ständigt förbättras. Du har en förmåga att förstå kundens behov och omvandla det till aktiv försäljning genom att vara engagerad och arbeta kreativt och fokuserat för att alltid hitta de bästa lösningarna. Som person drivs du av möjligheten till stort eget ansvar och att vara självgående i ditt arbete samtidigt som du jobbar tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål. Du har en god kommunikativ förmåga och en säljande personlighet.
Förutom flytande kunskaper i det svenska språket ser vi också gärna att du behärskar engelska väl i både tal och skrift då koncernspråket är engelska. 


Varaktighet och placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, där du utgår från hemmet i regionen med kontinuerliga resor till kunderna.
 

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att höra mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår försäljningschef för Sverige, Anders Nilsson, anders.nilsson@volutiongroup.se, 0470-70 77 41 eller vår HR Manager Martin Åkerman, martin.akerman@volutiongroup.se

Välkommen att skicka din ansökan till hr@volutiongroup.se senast den 2021-08-30, märk ansökan med ”Regionansvarig säljare”. Urval och intervjuer kommer ske löpande då vi önskar få tjänsten tillsatt snarast.