Pax är ett företag som aldrig står still. Har vi ingen tjänst ute just för tillfället är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan till hr@pax.se.

Pax söker medarbetare till Produktion och Lager.

Pax har sin bas i Hälleforsnäs i Södermanland. Här sker allt från utveckling till produktion och leverans av våra produkter. Vårt sortiment omfattar en full bredd av värme- och ventilationsprodukter som alla bidrar till en hållbar, modern och hälsosam miljö i hemmet.  Pax grundidé i produktutvecklingen har alltid varit att skapa produkter med både design och funktion i åtanke. Pax AB ingår Volution-koncernen som är ett börsnoterat och med huvudkontor i UK. Gruppen består av ett flertal företag som främst arbetar inom ventilation.

Arbetsbeskrivning
Du kommer framförallt att arbeta med montering av våra produkter så som badrumsfläktar och handdukstorkar. Du kommer även vara en del utav lagerarbetarteamet där du färdigställer order genom plockning, packning och emballering. Du kommer även att lasta / lossa ankommande / avgående gods och i arbetsuppgifterna ingår även att göra ankomstkontroll av gods och dokument. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning gärna inom teknik och erfarenhet av monteringsarbete och lagerarbete. Truckkort (B1 & B2) och truckvana är ett krav, datorvana och erfarenhet av Monitor eller annan typ av affärssystem är meriterande. Som person är du flexibel och ansvarstagande samt har en god organisationsförmåga. Vidare ser vi att du är serviceinriktad då arbetsuppgifterna medför såväl interna som externa kontakter. Svenska och engelska kunskaper i tal och skrift är ett krav för att lyckas i rollen. 

Varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid med placering i Hälleforsnäs.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Marcus Nordqvist, via telefon 0157-756 26 eller HR Martin Åkerman via telefon 0470-70 77 01.
Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till 
hr@pax.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-04-18. 

Pax söker sommarjobbare till Ekonomi och Kundsupport.

Volution Group Nordic (VGN) består i dagsläget av 6 bolag, Fresh AB, Pax AB, Voltair System AB, Oy Pamon, Air Connection ApS och Volution Norge AS. Volution koncernen är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i England.  Vi söker nu sommarjobbare till Ekonomi och kundsupport. 

Arbetsuppgifter.
På ekonomiavdelningen kommer du framförallt att arbeta med leverantörsreskontra och löpande arbetsuppgifter inom ekonomi. Inom kundsupport registrerar du beställningar som du tar emot både via mail och telefon. I rollen ingår även posthantering och andra administrativa uppgifter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom ekonomi. Du behärskar svenska och engelska väl både i tal och skrift. Som person är du noggrann och har god ordning. 

Arbetet utförs på företagets kontor i Hälleforsnäs. 

Vill du veta mer?
Har du frågor får du gärna kontakta rekryterande chef Tina Jonsson på 0470 70 77 09 eller HR Martin Åkerman på telefon 0470-707701

Välkommen med din ansökan som du skickar via e-post till hr@pax.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-04-30.