Pax är ett företag som aldrig står still. Har vi ingen tjänst ute just för tillfället är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan till hr@pax.se.

Volution Group Nordic söker medarbetare till Kundservice 

Volution-koncernen är börsnoterad och har sitt huvudkontor i England. Gruppen består av ett flertal företag som främst arbetar inom ventilation och verksamheten är uppdelad i regioner. I nordiska divisionen ingår Fresh AB, PAX AB, VoltAir System AB, Nordiska Klimatfabriken AB, Pamon Oy och Air Connection ApS med huvudkontor på Fresh i Växjö. Vi är inne i en expansiv fas och vi vill fortsätta växa ännu mer framöver genom både ytterligare förvärv och genom befintliga bolag.

Brinner du för att sätta kunden i centrum ger vi dig här möjlighet att arbeta i ett glatt gäng med ventilationsprodukter i framkant.

Dina arbetsuppgifter
Med kunden i fokus kommer du att tillsammans med dina kollegor inom Kundservice ge support till våra kunder genom mail och telefon. Du jobbar bland annat med order- och reklamationshantering samt besvarar frågor från våra kunder. Genom lyhördhet för kundens önskemål skapar du merförsäljning. 
Arbetet sker i nära samarbete med avdelningarna för försäljning, inköp, logistik, planering och produktion. Du stöttar även inköpsorganisationen med administrativa arbetsuppgifter. Du får möjlighet att påverka och utveckla det dagliga arbetet och interna processer.   

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet inom kundsupport eller innesälj. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har vana av att arbeta i affärssystem. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är service-minded och har kunden i fokus. Du är ansvarstagande och flexibel. Du tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Vidare ser vi att du har ett intresse av att lära dig våra produkter. För att trivas hos oss bör du ha en öppen och positiv personlighet, vara prestigelös och uppskatta att jobba i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter. 

Varaktighet
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning om 1 år på heltid, med möjlighet till förlängning. Annonsen riktar sig mot sökande för placeringsort i Växjö eller Hälleforsnäs.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta kundservicechef Satu Lohilahti Jönsson på telefon 0470-70 77 24 eller HR Martin Åkerman på telefon 0470-70 77 01. 
Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till hr@volutiongroup.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-05-16. Märk ansökan med ”Kundservice”.