Pax är ett företag som aldrig står still. Har vi ingen tjänst ute just för tillfället är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan till hr@pax.se


Volution Sweden AB söker medarbetare till Produktion/Montering.

Volution Sweden AB är Nordens marknadsledande producent av ventilationsprodukter för hemmet. Företaget har geografisk spridning i Europa, Asien samt Nord- och Sydamerika, med huvudkontor i Växjö.
Med vår starka portfölj av varumärken såsom Fresh, Pax, Klimatfabriken och Reton finns vi närvarande i bostadens alla rum, med målet att skapa en sund och hållbar inomhusmiljö i hemmet. 
Hemmet är vår viktigaste plats och vi spenderar mer och mer tid inomhus. Ett gott inomhusklimat är därför viktigare än någonsin. Företaget arbetar aktivt med produktutveckling och digitalisering av såväl vår tillverkning som försäljningsprocess. Vill du vara med och skapa en bättre inomhusmiljö för människor över hela världen?

Arbetsbeskrivning
Du ingår i ett team som i huvudsak arbetar med montering av våra produkter i produktionen i Hälleforsnäs. Du kommer att rotera mellan flera olika arbetsmoment så som badrumsfläktar, handdukstorkar samt radiatorer. Arbetet innebär även att du jobbar med ständiga förbättringar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning gärna inom teknik och erfarenhet av monteringsarbete. Datorvana och erfarenhet av Monitor eller annan typ av affärssystem är meriterande. Som person är du flexibel och ansvarstagande samt har en god organisationsförmåga. Svenska i tal och skrift är ett krav för att lyckas i rollen.

Varaktighet
Visstidsanställning på heltid med placering i Hälleforsnäs med möjlighet till tillsvidareanställning. 

 

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Marcus Nordqvist, via telefon 0470-70 77 45 eller HR Martin Åkerman via telefon 0470-70 77 01.
Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till 
hr@volutiongroup.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-11-14.